Budimpesta-Prag-Bratislava-Bec 28.04-04.05.2019 *250.00

Budimpesta-Prag-Bratislava-Bec 28.04-04.05.2019 *250.00

28.04.2019 (prvi dan) Podgorica – Budimpešta
Sastanak grupe na parking ispred hotela “ City” u 15:00 časova. Polazak autobusa za Budimpeštu u 15:30 časova..Noćna voznja preko Srbije sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe…

29.04.2019 (drugi dan) Budimpešta
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Smještaj u hotel. Poslije kraćeg odmora organizovani obilazak grada: Andraši bulevar, crkva kralja Matije, Trg heroja sa monumentalnim spomenikom, Ribarski bastion, Citadela, Lančani most, Parlament.Uvece fakultativni odlazak na krstarenje Dunavom .Noćenje.

30.04.2019(treci dan) Budimpesta-Prag
Dorucak. Napustanje hotela. Polazak I voznja prema Pragu. Dolazak u Prag u popodnevnim satima.
Po dolasku predvidjeno je razgledanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča i to Karlov most, Starogradski trg sa čuvenim astronomskim satom Orloj, obilazak praškog geta – jevrejska četvrt sa nekoliko sinagoga, Vaclavske namjesti, narodni muzej, Barutni toranj.
Smjestaj u hotel. Slobodno vrijeme. Vecernji organizovani odlazak u pivnicu ili diskoteku Nocenje.

01.05.2019(cetvrti dan) Prag-Drezden
Dorucak.Fakultativni odlazak u Drezden. Drezden je glavni grad njemačke savezne države Saksonija, u dolini rijeke Elbe,na 20 kilometara od granice sa Češkom. Zbog svog izuzetnog kulturno-istorijskog značaja poznat je pod imenom Firenca na Elbi, a čuven je i po građevinama iz doba baroka i umjetničkim zbirkama. Najpoznatija obilježja grada su: Opera Zemper, palata Cvinger, Bogorodična protestantska crkva, dvorska rimokatolička crkva, državni muzej Drezden.Slobodno vrijeme. Poslijepodnevni povratak u Prag. Odlazak u pivnicu ili diskoteku.Noćenje..

02.05.2019 (peti dan) Prag-Bratislava
Dorucak. Napustanje hotela. Obilazak praškog dvorca na Hradčanima, katedrale Sv. Vita sa kapelom Sv.Venceslava i grobnicama čeških kraljeva, stare kraljevske palate, Vladislavove dvorane, bazilike Sv. Đorđa i Zlatne ulice, čiji izgled nije izmijenjen od XVI vijeka i u kojoj je živio Franc Kafka. Polazak za Bratislavu oko 13h. Dolazak u Bratislavu oko 17h. Obilazak grada u pratnji vodica. Smjestaj u hotel. Slobodno vrijeme. Nocenje.

03.05.20194(sesti dan) Bratislava-Bec-Podgorica
Dorucak. Napustanje hotela. Polazak za Bec koji je udaljen 50 km od Bratislave. .Obilazak Beca u pratnji vodica: Belvedere, Ring, Opera, Trg Marije Terezije, muzej Nacionalne istorije, Prirodnjački muzej, Parlament, Rathaus, Burgtheater, Votivkirche, Hofburg, Stephansdom.Slobodno vrijeme. Polazak za Podgoricu oko 19h. Nocna voznja kroz Austriju, Madjarsku I Srbiju sa pauzama za odmor I granicne formalnosti.

04.05.2014(sedmi dan) Podgorica
Dolazak u Podgoricu u popodnevnim casovima ispred hotela “City”. Kraj programa.

U cijenu aranzmana je ukljuceno:
• prevoz autobusom visoke turisticke klase na navedenim relacijama
• jedno nocenje sa doruckom u hotelu sa 3* u Budimpesti
• dva nocenja sa doruckom u hotelu sa 3* u Pragu
• jedno nocenje sa doruckom u hotelu sa 3* u Bratislavi
-organizacioni troskovi
-licencirani turisticki vodic tokom cijelog puta

U cijenu aranzmana nije ukljuceno:
• Fakultativni izleti i troškovi ulaznica
• Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja

Za ovo putovane važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Montesol Travel

Minimum za realizaciju aranžmana je 40 putnika

No Comments

Post A Comment