Vina Nereus - шаблон joomla Mp3

 

Adresa: Njegoševa 49

Telefoni: 020 664 187; 068109090; 067606016

e-mail: expresstours@t-com.me

Turska -Ljetovanje

Turska

Antalija je dvomilionska metropola na mediteranskoj obali Turske, i oko nje orbitira jedan od najlepših delova obale – Tirkizna rivijera.

Kemer je primorski grad na 40 km zapadno od same Antalije. Čini ga 53 km prelepe obale opasane padinama Taurusa sa zapadne strane i tirkiznim Mediteranom.

Belek je urbana celina u okviru distrikta grada Serik (51.000 stanovnika) koja povezuje 4 centralna naselja od kojih je Belek najveće.

Side je smešten na 75-om kilometru od Antalije i aerodroma, i antički je grad neprocenjive lepote. Nadaleko je poznat nezaboravan zalazak sunca gledan iz podnožja Apolonovog hrama u Sideu.

Alanja leži na stenovitom rtu koji štrči ka dubinama Mediterana i koji je opasan sa dve dugačke peskovite plaže. Nalazi se 125 km od Antalije i aerodroma, a sa svojih 200.000 stanovnika drugi je po važnosti i posećenosti centar regiona.

Opširnije...

OHRID NOVA GODINA 2018

NOVA GODINA – OHRID

29.12.2017- 02.01.2018
Cijena - 85 eur

OHRID se nalazi na krajnjem jugu Makedonije, grad istorije i jedna od kolijevki pravoslavne duhovnosti .Prelijepo Ohridsko jezero okruženo je visokim planinama i mnogobrojnim spomenicima kulture i već dugo je ponos makedonskog turizma. Ohrid posjeduje mnogo toga, grad je nekropola, amfiteatara, termi, arena, vila, crkava, grad sa drevnom istorijom i jedno od najznačajnijih mjesta za narode Balkana.

Opširnije...

EGIPAT-Ljetovanje

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mjestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom ljepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Opširnije...

SHARM EL SHEIKH

ŠARM EL ŠEIK– Poznato turističko ljetovalište Šarm el Šeik se nalazi na poluostrvu Sinaj i čine ga tri koralna spruda: Nama Bay, Sharks Bay i Nabq Bay. Po tim koralnim grebenima u Šarm El Šeiku, glavni turistički djelovi grada u kojima se nalaze hotelski kompleksi, nose ime. Obilje koralnih grebena na obali su stanište brojnih tropskih ribljih vrsta. Prilaz vodi je preko pontona u većini hotela sa izuzetkom pješčanih plaža u određenim hotelima. Centar Sharma je zaliv Naama Bay u kojem se duž šetališta dugog 3 km nalazi veliki broj hotela, kafića, restorana i prodavnica. Pored sportova na vodi, ronjenja, vožnje džipovima i jahanja kamila kroz pustinju, gostima se nudi mogućnost fakultativne posjete pravoslavnom manastiru Sveta Katarina, odlazak u Izrael – u Sveti grad Jerusalim, Jordan – u antički grad Petru i u obližnji Nacionalni park Ras Muhamed i ostrvo Tiran.

 
Park Inn
Egipat / Sharm El Sheikh

od 629€ / aranžman

Coral Hills Resort
 
Coral Hills Resort
Egipat / Sharm El Sheikh

od 529€ / aranžman

Xperience Sea Breeze Resort
 
Xperience Sea Breeze Resort
Egipat / Sharm El Sheikh

od 739€ / aranžman

 

 
Radisson Blu Resort
 
Radisson Blu Resort
Egipat / Sharm El Sheikh

od 709€ / aranžman

 

 

Coral Beach Resort Montazah
 
Coral Beach Resort Montazah
Egipat / Sharm El Sheikh

od 639€ / aranžman

Coral Beach Tiran Resort
 
Coral Beach Tiran Resort
Sharm El Sheikh

od 639€ / aranžman

Tropitel Naama Bay

 

 

KIPAR

Kipar

Kipar je ostrvska država koja se nalazi u istočnom dijelu Sredozemnog mora, u neposrednoj blizini turske obale. Na ovom ostrvu još uvek su prisutni mnogi tragovi drevnih civilizacija – rimske, vizantijske i venecijanske. Glavne privredne aktivnosti ostrva su turizam, trgovačka mornarica, izvoz odjeće i farmaceutskih proizvoda. Republika Kipar je članica Evropske unije

Ima veoma povoljan geografski položaj. Leži u istočnom Mediteranu, na raskrsnici tri kontinenta: Evrope, Azije i Afrike. Ovo je najistočnije ostrvo u Sredozemnom moru, a sa površinom od 9251 km2, treće je po veličini nakon Sicilije i Sardinije. S obzirom da je Kipar tipično mediteransko ostrvo, ima i tipičnu sredozemnu klimu. Sa oko 340 sunčanih dana godišnje, ovo je najosunčanija država u ovom dijelu svijeta.

Svojom ljepotom, bogatom istorijom, brojnim ljetovalištima i raznovrsnim plažama, Kipar svake godine privlači sve veći broj turista iz cijelog svijeta, pružajući mogućnost sadržajnog odmora i provoda svim generacijama.

Opširnije...

PROMOTIVNO OHRID

OHRID  (28.09-01.10.)
INFO:  067606016, 068109090 
CIJENA:59€
Ohrid je makedonski dragulj koji privlači svojom ljepotom, kako prirodnim okruženjem, tako i brojnim spomenicima. Ohrid je grad sa bogatom istorijom i danas se ponosi brojnim vrijednim znamenitostima, od kojih su neke stare više hiljada godina.

Opširnije...

Naši partneri

1   2   3   5

 

6   7   4

Kontakt