Vina Nereus - шаблон joomla Mp3

 

Adresa: Njegoševa 49

Telefoni: 020 664 187; 068109090; 067606016

e-mail: expresstours@t-com.me

DOCEK NOVE **OHRID 85 EURA

 

NOVA GODINA – OHRID

29.12.2017- 02.01.2018
Cijena - 85 eur

OHRID se nalazi na krajnjem jugu Makedonije, grad istorije i jedna od kolijevki pravoslavne duhovnosti .Prelijepo Ohridsko jezero okruženo je visokim planinama i mnogobrojnim spomenicima kulture i već dugo je ponos makedonskog turizma. Ohrid posjeduje mnogo toga, grad je nekropola, amfiteatara, termi, arena, vila, crkava, grad sa drevnom istorijom i jedno od najznačajnijih mjesta za narode Balkana.

 

ohrid_macedonia_all_orh_big

 

OHRID-Св_Климент

PROGRAM PUTOVANJA


29.12.2017. Polazak iz Podgorice ispred hotela City-a u 23:30h udobnim autobusom novije turističke klase. Putovanje preko Albanije (Bozaj, Skadar, Tirana....) sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.


30.12.2017. Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima. Smještaj u izabranim apartmanima. Slobodno vrijeme za odmor. U 13:00h organizovan obilazak Ohrida u pratnji licenciranog turističkog vodiča. Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Crkva Svetog Jovana, Sveta Sofija, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava - sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i cijeli grad. Slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima…Noćenje
31.12.2017. Slobodno vrijeme za odmor . Polazak na organizovani fakultativni DOČEK NOVE GODINE u nekoj od ohridskih diskoteka ili restorana. Noćenje.
01.01.2018. Fakultativni izlet - obilazak Biljaninih izvora, Zaliv kostiju-Mikovog grada, Sveti Naum. Iz dvorišta manastira, koji je izgrađen na stijeni, pruža se spektakularan pogled na jezero, albanski grad Pogradec i okolne planine. Nakon razgledanja manastira i izvora Crnog Drima povratak u Ohrid. Slobodno vrijeme za individualna razgledanja galerija i muzeja Organizovani fakultativni odlazak na reprizu novogodišnje noći. Noćenje.
02.01.2018. Napuštanje smještaja. Predvidjen polazak za Crnu Goru oko10h. Putovanje preko graničnog prelaza Ćafasan, Elbasana... Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima.

Cijena aranžmana obuhvata:
- Prevoz autobusom novije turističke klase
- Tri noćenja u izabranim apartmanima "Kolevski " 
- Usluge turističkog vodiča
- Obilaske prema programu putovanja
- Usluge pratioca grupe
Cijena aranžmana ne obuhvata:
- Individualne troškove
- Fakultativne izlete
- Putno zdravstveno osiguranje
- Doček Nove godine
Napomene:
-Za ovo putovanje dovoljna je lična karta.
-Za realizaciju aranžmana potrebno je minimum 30 putnika.
Način plaćanja:
-Prilikom prijave uplaćuje se avans u iznosu od 25€, a ostatak 7 dana pred put. U slučaju otkazivanja od strane putnika, avans je nepovratan.
Za ovo putovanje važe Opšti Uslovi putovanja turističke agencije „Express tours“ koja posjeduje licencu Ministarstva turizma broj 117.

 

 

Naši partneri

1   2   3   5

 

6   7   4

Kontakt