Program putovanja – ISTANBUL

1. dan (12.07. Cetvrtak) PODGORICA – ISTANBUL (oko 1200 km)

Sastanak grupe na parkingu ispred hotela “City” u 14.00 sati. Polazak autobusa u 14.15h. Dnevno-noćna vožnja kroz Albaniju i Grcku sa kraćim zadržavanjima za  odmor.


2. dan (13.07. Petak) ISTANBUL

Dolazak u Istanbul u jutarnjim satima. Smještaj grupe u hotel. Panoramsko razgledanje grada sa stručnim vodičem (Valensov akvadukt, Zlatni rog, most Galata, moderni kvartovi Bejoglu i Taksim, silazak na Bosfor, palata Dolma Bahče – poslednja rezidencija otomanskih sultana), prelazak na azijsku stranu, odlazak do vidikovca Čamlidža odakle se pruža jedinstven pogled na novi evropski dio Istanbula. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Nocenje.

3. dan (14.07. Subota) ISTANBUL

Doručak . Odlazak u obilazak, a obilazak obuhvata: Sultan Ahmet trg, Plava dzamija, Aja Sofija, Hipodrom(Konstantinov stub, Zmijski stub, Teodosijev stub), Topkapi dvorac. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Nocenje.


4. dan (15.07.Nedelja) ISTANBUL.

Doručak. Napustanje soba. Fakultativni obilazak jedne od najraskošnijih palata u stilu baroka – Dolma Bahče. Nakon obilaska posjeta nekom od trznih centara u Istanbulu. Ukoliko su putnici zainteresovani, posjeta TC u Istanbulu se moze zamijeniti sa posjetom TC u Grcku. Polazak za Crnu Goru u poslijepodnevnim časovima. Vožnja preko Grcke i Albanije sa kracim pauzama za odmor


5. dan (16.07. Ponedeljak) PODGORICA

Dolazak u Podgoricu u poslijepodnevnim satima.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI: 145 €

Doplata za jednokrevetnu sobu je 60 €.