Express Tours

O nama

Express tours je T.A osnovana 2009 godine i danas ima široki spektar poslovanja u domenu turizma. Nakon višegodišnjeg iskustva u linijskom prevozu putnika u Crnoj Gori, prije 5 godina odlučili smo se da je vrijeme za nove izazove u poslovnom životu.

Turistička agencija Express Tours pokriva čitav spektar prvoklasnih turističkih usluga, tako da kod nas možete pod najpovoljnijim uslovima ostvariti Vaše potrebe bilo da su u pitanju:

✓ Rezervacije najpovoljnijih avio karata za sve svjetske destinacije
✓ Rezervacije smještaja u svim svjetskim hotelima
✓ Rent-a-car usluge
✓ Poslovna putovanja
✓ Grupna putovanja
✓ Izlete
✓ Bus ture
✓ Ljetovanja i zimovanja
✓ Krstarenja najatraktivnijim brodovima
✓ Putna-zdravstvena osiguranja

Ovo je samo dio ponude koju tursitička agencija Express Tours pruža svojim klijentima. Od 2011. godine smo članica medjunarodnog udruženja avio prevoznika – IATA, Posredstvom turističke agencije Express Tours možete koristiti brojne povoljnosti prilikom organizovanja individualnih putovanja zahvaljujući globalnim rezervacionim sistemima čiji smo članovi od 2011 godine . Stranim turistima koji dolaze u Crnu Goru obezbjedjujemo najkvalitetniji turisticki servis .
Nasi klijenti su iz Izraela,Francuske,Poljske,Bukarske,Rumunije,Italije,Ceske…. Sopstvenim autobusima obezbjedjujemo transfere u zemlji I inostranstvu.Nas vozni park raspolaze sa:

Autobusima Tezeller, Man,Drag Miler,Setra ,Iveco Daily,Neoplan.Nasim klijentima obezbjedjujemo I druge vece autobuse u skladu s njihovim zahtjevima.Nase osoblje ce se porinuti oko svakog detalja na vasem putovanju od udobnog I konfornog prevoza do usluga u hotelu ili restoranu I organizacija izabranih aktivnosti… Vase je samo da uzivate na odmoru koji provodite u Crnoj Gori ili inostranstvu uz Express Tours!